Fuafuaga Felagolagomai i le va o le Concept Microwave ma le MVE Microwave Ulufale atu i le Laasaga Faaloloto

I le aso 14 o Aokuso 2023, na asiasi atu ai Ms. Lin, Pule Sili o Taiwan-based MVE Microwave Inc., Concept Microwave Technology.O le pulega sinia o kamupani uma e lua na faia talanoaga loloto, e faailoa ai le galulue faatasi i le va o itu e lua o le a ulufale atu i se tulaga faʻaleleia atili.

Concept Microwave amata galulue faʻatasi ma le MVE Microwave i le 2016. I le lata i le 7 tausaga talu ai, o loʻo faʻatumauina e kamupani e lua se faiga faʻapaʻaga mautu ma fefaʻasoaaʻi i le masini microwave, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o pisinisi.O le asiasiga a Ms. Lin i lenei taimi e fa'ailoa ai le galulue fa'atasi i le va o itu e lua o le a o'o i se tulaga fou, fa'atasi ai ma le felagolagoma'i vavalalata i le tele o vaega o oloa microwave.

Na ta'ua e Ms. Lin le maualuga o fa'atinoga fa'apitoa fa'apolokalame vaega Concept Microwave sa tu'uina atu i le tele o tausaga, ma sa ia folafola atu o le MVE Microwave o le a fa'ateleina le fa'atauina o mea fa'apolokalame pasifia mai le Concept Microwave agai i luma.O lenei mea o le a aumaia ai fa'amanuiaga taua tau tamaoaiga ma le fa'aleleia atili o le igoa i la tatou kamupani.

Concept Microwave o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu le maualuga o le sapalai i Marvelous Microwave, ma faʻamalosia le mamanu faʻapitoa ma le gaosiga o oloa, e fesoasoani ai Marvelous Microwave i le faʻalauteleina o le maketi o le lalolagi.Matou te talitonu o le a faʻasoa e kamupani e lua ni fua sili atu ona manuia o le galulue faʻatasi.A'o va'ai i luma, ua fa'amoemoe fo'i le Concept Microwave e fa'atūina faiga fa'apa'aga fa'atuatuaina ma le tele o tagata galulue fa'atasi, e tu'uina atu fofo lelei i le microwave i tagata fa'atau.

Fuafuaga Felagolagomai i le va o Concept Microwave ma Marvelous Microwave Ulufale Atu i le Laasaga Faaloloto1
Fuafuaga Felagolagomai i le va o Concept Microwave ma Marvelous Microwave Ulufale Atu i le Laasaga Faaloloto2

Taimi meli: Aukuso-17-2023